Te poți relaxa! Există Vasco Translator

De ani buni sunt o fană a călătoriilor, în țară dar mai ales în afara ei. Îmi place să văd locuri noi, să aflu lucruri despre istoria și obiceiurile altora sau să văd frumuseți ale naturii.

Uneori însă, nu înțelegi limba, nu există traducere în engleză sau nu cunoști îndeajuns de bine o limbă de circulație internațională. De curând un prieten de familie s-a întors din Albania, o țară cu multe obiective istorice și plaje frumoase. Dar, și-a dorit să vadă și alte locuri pentru a cunoaște mai bine tradițiile. I-a fost destul de greu să comunice cu localnicii, cu angajații din localuri sau magazine. Nu am ezitat să-i spun că există soluții, că poate folosi Vasco Translator V4, translatorul electronic în zeci de limbi. Cu el călătoria devine mult mai plăcută, poți să te concentrezi asupra obiectivelor și să comunici foarte ușor.

În ziua de azi există din ce în ce mai multe instrumente utile pentru un turist. De la hărțile online, pe care le obține prin aplicații de felul Google Maps, Waze, Here Maps etc, până la mobile banking. Astăzi rezervarea cazării o faci prin Booking sau Airbnb, a zborului prin SkyScanner și informațiile despre locurile de luat masa le afli prin TripAdvisor.

Dar, oriunde te afli în calitate de turist e nevoie de traducere. Apelăm uneori la Google Translate sau Microsoft Translator sub formă de text scris. Acestea simplifică oarecum comunicarea dar necesită timp și e nevoie de conexiune la internet, deseori neavând parte de așa ceva. De aceea, dispozitivele moderne de traducere simultană sunt mult mai utile.

De fapt, acestea asigură o traducere instant și pot fi folosite de turiști, dar și de persoanele care muncesc în străinătate, de companii de felul agențiilor de turism, de instituții medicale sau militare. Sunt la fel de utile pentru a comunica în afaceri sau pentru a învăța o limbă străină.

Pot spune că orice translator instantaneu din gama Vasco te ajută să te exprimi liber și să fii 100% implicat în orice conversație. Mie îmi place modelul Vasco Translator V4. Are acces gratuit la internet și vine cu un card SIM care asigură conectarea în mod nelimitat și pe viață. De asemenea, funcționează în aproape 200 de țări, în vârf de munte sau în condiții meteo nefavorabile. Acest traducător instant oferă posibilități de felul:

  • traducere foto în 108 de limbi străine
  • traducere text în 90 de limbi străine
  • traducere vocală în 76 de limbi străine
  • 28 de cursuri de limbi străine în aplicația de învățare

Manualul de utilizare este ușor de accesat, astfel că oricine poate învăța rapid cum funcționează Vasco Translator V4. Vei avea parte de recomandări clare în format scris sau sub formă de tutoriale pentru a putea folosi toate funcțiile acestui dispozitiv.

Îmi doresc de multă vreme să trec de granițele Europei, să ajung într-o zonă mai exotică, spre exemplu în Asia. Nu prea sunt omul resorturilor, bine nici al riscurilor, dar sigur îmi voi dori ceva mai mult decât plajă. Plănuiesc să iau cu mine un Vasco Translator. În mod sigur o să-mi fie de folos în localuri, muzee, alte obiective istorice, în mijloacele de transport, atunci când o să cumpăr suveniruri ori cadouri sau când o să cer informații unor localnici sau o să le citesc pe panouri stradale. Și uite așa călătoriile de astăzi sunt mult mai plăcute datorită tehnologiilor moderne. Un Marco Polo sau un Columb ar fi de-a dreptul invidioși pe o astfel de variantă.

Sursă poze: Vasco Electronics, prelucrare Canva

Articolul este scris pentru SuperBlog 2023.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la lumeaniculinei

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura